Trainingsbureau Tilburg

Trainingsbureau Tilburg

Welkom op de website van 2Bloom Training & Coaching. Indien u op zoek bent naar een trainingsbureau in Tilburg, maak dan kennis met Inge Molin. Zij organiseert diverse opleidingen, trainingen en workshops op het gebied van NLP. Maatwerk is ook mogelijk.

Wilt u…

  • beter begrijpen waarom u denkt en handelt zoals u doet en waarom anderen denken en handelen zoals ze doen?
  • vrijer zijn, meer flexibiliteit en keuzemogelijkheden ervaren in uw denken en handelen?
  • leren om anders te kijken naar uzelf en anderen?
  • de kracht van taal ontdekken en leren effectief te communiceren?
  • meer zelfvertrouwen, meer zelfrespect en zelfacceptatie krijgen?

Als u op bovenstaande vragen met een ‘ja’ hebt geantwoord, dan is het volgen van een NLP-opleiding een beslissing waar u baat bij gaat hebben. U leert hoe u uw persoonlijke en professionele leven efficiënter en doelgerichter kunt laten verlopen. U leert effectief te combineren en doelen succesvol te bereiken. Uiteindelijk krijgt u meer inzicht in de manier waarop u het leven ervaart en hoe u deze ervaring kunt beïnvloeden.

Kosten in de meeste gevallen aftrekbaar

Iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke effectiviteit, zichzelf wil ontwikkelen en wil leren effectief te communiceren is welkom bij 2Bloom, trainingsbureau in Tilburg. De kosten voor een NLP opleiding, cursus of training worden in de meeste gevallen aangemerkt als studiekosten door de fiscus en zijn in veel gevallen dus aftrekbaar.

Wilt u meer informatie over de cursussen die Inge geeft? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de telefoon, mail of het online contactformulier.

  Contact         Inschrijven