Trainingsbureau nabij Breda

Maak kennis met trainingsbureau 2Bloom uit Breda! Hier staat coach Inge Molin klaar om u te begeleiden tijdens een coachingstraject op maat. Met name de NLP trainingen worden steeds populairder en zijn dan ook zeer effectief gebleken. Tijdens de 10 daagse opleiding krijgt u inzicht in de manier waarop u het leven ervaart en hoe u deze ervaringen kunt beïnvloeden. Het resultaat van de training is natuurlijk afhankelijk van uw doelstellingen, maar effectiever communiceren staat altijd centraal. Daarnaast besteden we aandacht aan persoonlijk leiderschap en coachen & begeleiden. U krijgt krachtige tools aangereikt die u in het dagelijks leven prima kunt toepassen.

Trainingsbureau BredaSpiegelen met paarden

Daarnaast kunt u hier terecht voor een workshop spiegelen met paarden. In deze bijzondere eendaagse training wordt NLP met paardencoaching gecombineerd. Paarden zijn de spiegel waarmee u waarmee u een eerlijk en onbevooroordeeld inzicht krijgt in uw sterke en zwakke punten. U zult zich meer bewust worden van uw intenties en gedrag en krijgt een terugkoppeling over uw manier van communiceren. Voor meer informatie over deze workshop kunt u gerust contact opnemen. U kunt zich ook direct inschrijven middels het inschrijfformulier op de website.

Wederzijds vertrouwen

Voorafgaande aan alle trainingen vindt er een individueel intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek kunnen we kijken of we kunnen samenwerken. Bij het coachingstraject staat wederzijds vertrouwen immers centraal! Ook kunt u tijdens het gesprek uw doelen kenbaar maken. Neem gerust contact op met het trainingsbureau nabij Breda om een afspraak te maken of wanneer u vragen heeft. De coach staat u graag te woord.

  Contact         Inschrijven