Een training persoonlijk leiderschap

Wilt u meer inzicht krijgen in uzelf als persoon en in de manier waarop u het leven ervaart? Dan kunt u overwegen om een training persoonlijk leiderschap te volgen. De coach van 2Bloom maakt u hierbij graag wegwijs en kan u meer vertellen over de mogelijkheden. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Meer inzicht in uw eigen denken en handelen

Wij bieden een 10 daagse NLP opleiding aan in Tilburg. NLP is een hulpmiddel dat steeds populairder wordt om bepaalde doelen succesvol te bereiken. De training persoonlijk leiderschap is er op gericht om inzicht te krijgen in de manier waarop je het leven ervaart en hoe je deze ervaring kunt beïnvloeden. De opleiding van 2Bloom bestaat uit drie onderdelen die allemaal even belangrijk zijn:

  • Persoonlijk leiderscTraining persoonlijk leiderschaphap, zingeving en spirituele groei
  • Effectiever communiceren op het werk
  • Coachen en begeleiden

Maak uw doelstellingen kenbaar

Zowel privé als zakelijk zult u de effecten van de opleiding merken. U staat steviger in uw schoenen omdat u beter weet wie u bent en waar u voor staat. Niet alleen gaat effectief communiceren u een stuk gemakkelijk af, ook kunt u uw doelen beter realiseren. Kortom, u gaat meer leven vanuit uw eigen persoonlijke kracht. Kiest u voor een training persoonlijk leiderschap bij 2Bloom, dan is er altijd ruimte voor persoonlijke inbreng. Omdat er gewerkt wordt in kleine groepen van maximaal acht deelnemers is er sprake van maatwerk. Maak dus gerust uw wensen kenbaar bij de coach. Tijdens een intakegesprek kunnen we dan in kaart brengen aan welke doelstellingen u wilt werken.

  Contact         Inschrijven