Teamcoaching

Teamcoaching

Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor teamcoaching? Maak dan kennis met 2Bloom Training & Coaching! U bent welkom voor diverse trainingen en workshops op het gebied van NLP.

Neuro Linguïstisch Programmeren

Inge Molin, coach bij 2bloom heeft zich gespecialiseerd in NLP. Deze afkorting staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het gaat hierbij om het meer inzicht krijgen in de manier waarop u het leven ervaart en wat u kunt doen om deze ervaring te beïnvloeden. Voor teams zijn er diverse trainingen op maat beschikbaar. Deze trainingen worden in overleg met de opdrachtgever ontwikkelt, zodat de teamcoaching volledig is afgestemd op de opleidingsvraag van de organisatie en past bij de deelnemers. De volgende trainingen op maat heeft Inge mogen verzorgen:

  • Effectieve client-gesprekken voeren voor EVV-ers (maatwerk)
  • Coachen en Communiceren over veranderprocessen in het Onderwijs (maatwerk)
  • Assessorentraining MBO 3 – 4

Over Inge Molin

Inge is na haar studie onderwijskunde aan de Universiteit van Utrecht gaan werken als consultant, trainer en coach in het bedrijfsleven. Daarna heeft ze gewerkt als leerkracht in het primair onderwijs en vervolgens als trainer/adviseur bij een onderzoek- adviesbureau. In 2011 is zij haar droom achterna gegaan en is ze gestart met 2Bloom.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van teamcoaching bij 2Bloom? Neem dan contact op via de telefoon of per mail. Dan kijken we samen welke training of workshop het beste geschikt is voor uw team. Uiteraard wordt er naar uw wensen en behoeften geluisterd en wordt de training of coaching hierop aangepast.

  Contact         Inschrijven