Paardencoaching

Paardencoaching

Welkom op de website van 2Bloom Training & Coaching. Bij Inge Molin kunt u terecht voor diverse workshops en trainingen. ‘Spiegelen met paarden en NLP’ is één van die trainingen. In deze training combineren we NLP en paardencoaching.

Bijzondere dier als hulpmiddel

Paarden zijn bijzondere dieren. Ze zijn de spiegel waarmee je eerlijk, puur en zonder veroordeling inzicht krijgt en bewust wordt van je sterke en zwakke kanten. Met deze training leert u communiceren vanuit uw eigen kracht. U krijgt inzicht in denken, doen en voelen en de balans daartussen. De training is ideaal als je meer bewust wilt worden van je intenties en je gedrag en als je terugkoppeling wilt krijgen over je communicatie, op een onbevooroordeelde manier. De eerstvolgende mogelijkheid om deze eendaagse paardencoaching te volgen is op woensdag 8 juni van half 10 tot half 5 of dinsdag 14 juni van half 10 tot half 5.

Indien u snel inzicht wilt krijgen in uw drijfveren en motivatie is NLP een effectieve methode. De innerlijke beleving staat centraal. De paarden waar we mee werken, zijn veilig in de omgang. Het is een bijzonder middel waarmee jij eerlijk en open inzicht krijgt in jezelf.   

Over de coach

Na haar studie onderwijskunde aan de Universiteit van Utrecht is Inge gaan werken als consultant, trainer en coach in het bedrijfsleven. Daarna heeft ze als leerkracht gewerkt in het primair onderwijs en vervolgens als trainer/adviseur bij een onderzoek- adviesbureau. In 2011 is zij haar droom achterna gegaan en is ze gestart met 2Bloom.
Wilt u meer weten over paardencoaching? Neem dan contact op via de telefoon of mail.

  Contact         Inschrijven