Inzicht in uw leven met NLP training

Hartelijk welkom bij 2Bloom, een coachingsbureau in Tilburg. Bij 2Bloom heeft u de mogelijkheid om een NLP training te komen volgen. Zo kunt u ervoor kiezen om onze 10 daagse NLP Opleiding te volgen. De coach gaat samen met u op een praktische manier aan de slag om uw doelstellingen te bereiken. U ontwikkelt een diepgaand inzicht in uw eigen denken, voelen en handelen. Daarnaast zult u meer zelfrespect ontplooien en meer zelfvertrouwen krijgen. U gaat meer leven vanuit uw eigen persoonlijke kracht, omdat communiceren u een stuk gemakkelijker afgaat.

De 10 daagse NLP Opleiding heeft drie pijlers die allen even belangrijk zijn:

  • Persoonlijk leiderschap, zingeving en spirituele groei
  • Effectiever functioneren in je werk, waaronder beter communiceren
  • Coachen & begeleiden

NLP trainingOntdek zelf de voordelen

De NLP training is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke effectiviteit, maar ook voor degenen die willen investeren in zichzelf. NLP helpt u namelijk om te leven vanuit uw eigen, persoonlijke kracht! Omdat we bij 2Bloom met zeer kleine groepjes werken, is er gelegenheid voor persoonlijke inbreng tijdens de opleiding. Dit betekent ook dat de coach voor iedereen voldoende aandacht heeft, waardoor u optimaal profijt zult hebben van de NLP training.

Daarnaast is het bij 2Bloom ook mogelijk om een maatwerk training te volgen. Neem gerust contact op met de coach om de mogelijkheden te bespreken. Zij gaat graag met u aan de slag om uw doelstellingen effectief te bereiken!

  Contact         Inschrijven