Volg een NLP training in Tilburg

Graag laat ik u kennis maken met coachingsbureau 2Bloom uit Tilburg, waar ik als coach voor u klaarsta. Mijn naam is Inge Molin en ik ben ik 2011 gestart in mijn eigen praktijk, waar ik diverse trainingen en workshops organiseer. Bent u op zoek naar mogelijkheden om een NLP training in Tilburg te volgen? Lees dan zeker even verder.

De coach biedt u krachtige tools aan

NLP is een hulpmiddel dat de laatste jaren in populariteit is toegenomen en dat is niet zo gek, het biedt namelijk doelgerichte handvatten. Daarnaast kan het helpen om effectiever te communiceren. Zowel privé als op uw werk zult u hier profijt van hebben. Zo wordt het makkelijker om met overtuigingskracht te communiceren en grenzen te stellen, waardoor uw zelfvertrouwen groeit! Daarnaast leert u bij de NLP training in Tilburg ook om te coachen en begeleiden. De coach reikt u krachtige tools aan om uw doelstellingen op korte termijn te realiseren. Voorafgaand aan de training wordt er altijd een individueel intakegesprek gevoerd met de coach. U kunt dan uw wensen kenbaar maken wat betreft uw doelstellingen. De coach kan vervolgens maatwerk trainingen aanbieden. Vooral voor organisaties is dit ideaal omdat de training wordt afgestemd op de vraag of het probleem en zo sluit de opleiding aan bij de doelgroep.

Wilt u meer infoNLP training Tilburgrmatie?

Kiest u voor een NLP training in Tilburg bij 2Bloom, dan kunt u er op rekenen dat de coach voor iedereen voldoende aandacht heeft. Er wordt namelijk in kleine groepen gewerkt van maximaal acht personen. Is uw interesse gewekt en wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact op met de coach door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

 

  Contact         Inschrijven