NLP coaching: leer effectiever communiceren!

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende NLP coaching? Dan bent u bij coachingsbureau 2Bloom in Tilburg aan het juiste adres. Hier staat de ervaren coach Inge Molin voor u klaar. Als internationaal gecertificeerd NLP trainer kan zij u de handvatten bieden die u nodig heeft. Met begeleiding van deze coach kunt u meer inzicht ontwikkelen in uw eigen doen en laten en doet u dus een waardevolle investering in uzelf!

Geloof in uw eigen kracht

NLP coaching is een effectief hulpmiddel voor diverse doeleinden, zowel zakelijk als privé. Het helpt u om doelgerichten en effectiever te communiceren en uw eigen grenzen te leren stellen. Of u nu adviseert, discussieert of gewoon in gesprek bent, de kwaliteit van uw communicatie is altijd van belang. Met behulp van onze 10 daagse NLP opleiding ontwikkelt u een diepgaand inzicht in uw eigen denken, voelen en handelen. Het resultaat? Meer zelfrespect en zelfvertrouwen, maar ook meer inzicht in uzelf en in anderen. U leert om te geloven in uw eigen kracht waardoor u kansen sneller zult aangrijpen en uw doelen zeker zult behalen!

Ruimte voor persoonlijke inbrengNLP coaching

Kiest u voor NLP coaching bij 2Bloom, dan is het altijd mogelijk om te kiezen voor een maatwerk oplossing. Tijdens een intakegesprek kunt u uw doelstellingen kenbaar maken bij de coach. Vervolgens gaat u samen invulling geven aan het coachingstraject. Omdat er altijd met kleine groepen wordt gewerkt, kunt u er op rekenen dat er tijdens de training voldoende persoonlijke aandacht voor iedereen is. Ook is er hierdoor ruimte voor persoonlijke inbreng van de deelnemers.

  Contact         Inschrijven