Maak kennis met de coach uit Tilburg

Van harte welkom bij 2Bloom Training & Coaching. Deze coach uit Tilburg biedt diverse trainingen en workshops aan. Haar missie? Mensen helpen om te worden wie ze echt zijn. Dat klinkt wellicht wat vaag, maar niets is lastiger dan het loslaten van belemmeringen. Dit komt simpelweg omdat u in een bepaald patroon vast blijft zitten. De coach biedt handvatten aan waarmee u zich bewust wordt van deze belemmeringen. Samen gaan we aan de slag om uzelf verder te ontwikkelen!

Wie ben ik?

Mijn naam is Inge Molin, werkzaam als coach in Tilburg. Na mijn studie Onderwijskunde aan de Universiteit van Utrecht heb ik jarenlang ervaring op kunnen doen in het bedrijfsleven. Toch bleef ik altijd dromen over mijn eigen praktijk en dit heb ik gerealiseerd in 2011 gerealiseerd met 2Bloom. Als coach ben ik continu bezig met ontwikkeling en bewustwording omdat ik hier persoonlijk in ben geïnteresseerd. Kiest u voor mijn begeleiding, dan kunt u rekenen op een open vizier. Dit betekent dat ik ieder intakegesprek weer inga zonder oordeel en dat we vervolgens gaan kijken of we kunnen samenwerken. Een coachingstraject vereist immers wederzijds vertrouwen!

Coach TilburgOok maatwerktrainingen voor opdrachtgevers

Heeft u interesse in onze trainingen en/of workshops? Dan kunt u zich hier eenvoudig voor inschrijven via onze website. Laat uw gegevens achter via het inschrijfformulier en vervolgens neemt de coach uit Tilburg contact met u op! Het is ook mogelijk om maatwerk trainingen te laten ontwikkelen, bijvoorbeeld wanneer u deze wilt laten aansluiten bij de doelgroep. Neem gerust contact op om de mogelijkheden hiervan te bespreken.

 
 

  Contact         Inschrijven