Maak kennis met de coach nabij Breda

2Bloom is een coachingsbureau waar u terecht kunt voor NLP- en maatwerk trainingen. Ook een workshop spiegelen met paarden behoort tot de mogelijkheden. De missie van deze coach die werkzaam is nabij Breda? Zoveel mogelijk mensen helpen met worden wie ze echt zijn. In het dagelijks leven zijn er altijd allerlei belemmeringen waardoor u niet in uw werkelijke persoonlijke kracht staat. Deze coach kan u helpen om hier bewust van te worden en meer inzicht te krijgen in uw eigen identiteit. Hierdoor wordt het op den duur makkelijker om uw eigen grenzen aan te geven en zult u meer zelfvertrouwen opbouwen.

 Coach BredaWat kan ik voor u betekenen?

De coach nabij Breda maakt gebruik van NLP technieken en transpersoonlijke coaching. Zij helpt mensen graag die willen investering in zichzelf om volledig tot bloei te komen. Een persoonlijke benadering staat dan ook hoog in het vaandel bij 2Bloom. Tijdens een intakegesprek luister ik graag naar uw doelstellingen vervolgens gaan we samen aan de slag met een plan van aanpak. Wilt u inzicht krijgen in uw manier van leven? Wilt u effectiever communiceren om uw doelen succesvol te behalen? Dan is het aan te raden om een NLP-opleiding te volgen. Dit is geschikt voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie. De coach uit Breda helpt u graag om uw doelstellingen te bereiken!

Bij 2Bloom wordt altijd in kleine groepen werkt. Dit betekent dat er altijd ruimte is voor persoonlijke inbreng van de deelnemers. Ook biedt de coach de mogelijkheid om maatwerk trainingen samen te stellen. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden door te spreken.

  Contact         Inschrijven